Kull 8

Nu har valparna kommit !

Den 29 juli fick 8 st Portisar se dagens ljus.

Nu har alla valpar fått namn:
Håtvåos Kenzo
Håtvåos Dixie Gray "Svea"
 Håtvåos Rocky
Håtvåos Filippa K
Håtvåos Morris
 Håtvåos Bianca "Pim Pim"
Håtvåos Post Fire Dew "Nemo"
Håtvåos Willvin "Ville"


Håtvåos Dixie Gray "Svea"
Pim-Pim

Håtvåos RockyHåtvåos Dixie Gray "Swea"Pappa BrageFilippa K


Följ bloggen: http://hatvaos.blogg.se/ 

 Maila vid frågor.

 


Håtvåos Rocky
Avkommor efter Håtvåos Lyckra och BrageFöräldrar till kull 8   under vecka 23

 

Håtvåos  Lyckra
Och

Drömtorpet's Brage Of Unbelievable
"BRAGE"

Lyckra är en lugn och barnkär hund. Hon tycker om att hämta saker som kastas. Mycket apporterande. Men lite vaktande nattetid när dom andra sover så vaktar hon. Lyckra talar gärna om då när lillmatte kommer hem på natten.


Håtvåos Lyckra  på Norrköpingsutställningen Juni -2011

 

Drömtorpet's Brage Of Unbelievable "BRAGE"

Höfter B
Armbågar UA
Optigen Normal/Clear
Hjärta ej testadBrage är en cool kille med fem stora intressen i livet!
För det första älskar han hela familjen, barnen, hundarna, husse o kanske mest av alla, matte! Kanske matte mest för det är jag som tränar med honom och det är nog intresse nummer två...
Genom åren har vi tränat/gått kurser en hel del Brage och jag (även lillmatte är med ibland och tränar), valpkurs, allmänlydnadskurs, tävlingslydnadskurs, agillity, rallylydnad, apportering o viltspår. Han tycker att allt är hur kul som helst! När man tränar så får man ju belöningar...
Och där har vi intresse nummer tre, belöning = godis! Brage älskar godis o mat och ben, enligt Brage så skulle man kunna äta nästan jämt! Belöning kan även vara lek och det är ju urkul det med! Leka kan man göra med i stort sätt allt och alla, barn, vuxna, andra hundar eller sig själv.
Intresse nummer fyra är att vara med i flocken. Det innebär att Brage är/har varit med på/om det mesta tex i djurparker/nöjesparker, majbrasor, båtar stora som små, campingar, jobbet osv. Han tycker verkligen om att vara med oss.
Sist men inte minst kommer intresse nummer fem slappa! Ligga i någons knä i soffan o bara njuta, det är helt underbart, eller ligga i skön korg på golvet? eller varför inte smyga in till barnen o lägga sig med dem i sängen? eller varför inte i en bur på en utställning? eller varför inte på en gräsplätt i en djurpark? eller... ja, i Brages värd så går det att lägga sig o slappa i stort sätt var som helst!